Bij Kreafeel kunt u terecht voor;

Verjaardagsfeestjes

De verjaardagsfeestjes worden georganiseerd voor kinderen van 4 – 13 jaar. Minimale aantal kinderen is 6, maximale aantal is 14, tenzij anders wordt aangegeven bij een te boeken verjaardagsfeest.

Bij 6 kinderen moet er minimaal 1 ouder/begeleider aanwezig zijn. Bij 8 kinderen of meer moeten er minimaal 2 ouders/begeleiders aanwezig zijn.

Alle feestjes zijn inclusief drinken, zakje snoep en een zakje chips als afsluiting. Voor de jarige is er een kadootje namens Kreafeel en alle kinderen mogen iets uitzoeken uit de grabbeldoos.

Afhankelijk van leeftijd en samenstelling van de groep kan een feestje iets eerder of juist iets later zijn afgelopen dan de daarvoor staande tijd!

Een verjaardagsfeestje kan geboekt worden op maandag t/m vrijdag middag, op zaterdag ochtend van 10.00-12.30 uur en op zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur

Extra optie bij de verjaardagsfeestjes:
Voor aanvang van de activiteit een half uur extra tijd om creatief cadeaus uit te pakken. Tevens is er de mogelijkheid om via Kreafeel cupcakes te bestellen bij Angelique Willems Taarten voor de speciale prijs van €2,00 pp.

Voor dit half uur extra zijn de meerkosten €7,50

De verjaardagsfeestjes die Kreafeel op dit moment te bieden heeft zijn;

Verjaardagsfeestjes zijn 2 uur tenzij anders aangegeven:

Gipsbeeld schilderen
cake versieren 
€ 12,95 pp
Van 4 – 7 jaar
Dit feestje is 1,5 uur

Kinderen mogen kiezen tussen een lego pop of unicorn gipsenbeeld. Deze gaan we verven. Als alle mooie creaties liggen te drogen gaan we een plakje cake versieren met allerlei lekkere dingen. En dan…. smullen maar….

Vogelhuisje schilderen
cake versieren
€ 13,55pp
Van 4 – 7 jaar
Dit feestje is 1,5 uur

We gaan een vogelhuisje verven met alle kleuren van de regenboog, vogels staan straks in de rij om er te wonen. Als de huisjes staan te drogen gaan wij een plakje cake versieren. Er zijn heel veel lekkere dingen om er een heerlijk plakje cake van te maken, smullen….

Wil je het vogelhuisje buiten hangen? Dan thuis nog even een laklaag eroverheen spuiten zodat het mooi blijft.


Prins en/of prinsessen feestje
cake versieren
€13,75 pp
Van 4 – 6 jaar
Dit feestje is 1,5 uur

We beginnen met het schilderen van de toverstaf. Als deze ligt te drogen gaan we cake versieren en opeten natuurlijk. Daarna wordt er nog een kroon (van foam) versierd met allerlei figuren en glitterstenen. Tot slot nog wat glitter en linten op en aan de toverstaf… klaar zijn de prinsen en prinsessen.Dromenvanger
€ 11,50 pp
Vanaf 7 jaar

Van verschillende soorten draad, bedels, veren en kralen worden de mooiste dromenvangers gecreerd.


Canvastas pimpen
€11,75 pp

Met textielverf worden er ware meesterwerken geschilderd op de tassen met een strik of mooi lint als finishing touch.

Servies versieren
€11,95 pp
Vanaf 8 jaar

Het versieren van een bord (doorsnede 25 cm) met afbeeldingen van bv Blond Amsterdam, minions, unicorn, hartjes, dieren enz. Nadat de tekening op het bord is gezet gaan we het inkleuren met porselein verf.

Thuis afbakken

Keramiek spaarpot verven
€12,50 pp

Keuze uit verschillende soorten spaarpotten die we dan met allerlei kleuren verf gaan pimpen tot een mooie eigen unieke spaarpot.
Slijm & Squishy feestje 1
€13,25 pp

Als eerste gaan we een potje versieren met stippen verf en daarna gaan slijm maken!! Kinderen mogen kiezen uit confettislijm (wit met gekleurde balletjes en veel glitter)of suikerspinslijm (zelf een kleur kiezen, sneeuw en glitters). Er mag ook een geurtje aan het slijm worden toegevoegd. Als afsluiting gaan de kinderen een cupcake squishy kleuren.

Slijm & Squishy feestje 2
€13,25 pp

We starten met het verven van het dekseltje van het potje. Als dit klaar is gaan we 4 lagen slijm maken!! De kinderen kiezen zelf de kleuren en de glitters. Als het deksel droog is plakken we er een unicorn op en als afsluiting gaan we een unicorn squishy kleuren.Slijm & Squishy feestje 3
€13,25 pp

We starten met het kleuren van zout waarmee we het potje gaan beplakken. Daarna maken we parelslijm (orbeez en glitter) of schuimslijm (witte bolletjes en glitter), de kinderen mogen kiezen. Als kinderen willen mag er een geurtje toegevoegd worden aan het slijm. als afsluiting mogen kinderen kiezen of ze een cupcake of unicorn squishy willen kleuren.


Ibiza armbandenset maken
€13,50 pp

Vele kleuren kralen, groot en klein, bedels, veren en nog veel meer. Zoveel om uit te kiezen en je eigen Ibiza armbanden set te maken. Iedereen gaat zeker weten met een prachtige zet armbanden naar huis.

Houten deur/muur hanger met eigen naam
€14,75 pp

Pimp een houten deur/muur hanger met verf, veren, strikjes, glitters, papier, stof, kralen en nog veel meer. Je eigen naam van hout erbij om te pimpen. Zo maak je je eigen houten naam hanger.
Letterhuisje
€14,75 pp

Pimp je eigen houten letterhuisje met verf, deco- papier, verschillende linten en allerlei decoratie materiaal. Zoek er thuis een mooi plekje voor en zet er al je mooie schatten in. Fantastisch zal dat staan!

Lamp pimpen
€14,75 pp

We gaan een lamp pimpen met allerlei soorten en kleuren stof, bloemen , strikjes en linten. Je eigen gemaakte lamp, wie wil dat nou niet? Inclusief lampje

Ibizatas pimpen
€17,50 pp

We gaan een kinderibizatas pimpen met verf, bolletjeslint. glitterlint, kantenlint, bloemen enz tot een mooie en hippe meidentas.