Bij Kreafeel kunt u terecht voor;

Verjaardagsfeestjes

De verjaardagsfeestjes worden georganiseerd voor kinderen van 4 – 13 jaar. Minimale aantal kinderen is 6, maximale aantal is 14, tenzij anders wordt aangegeven bij een te boeken verjaardagsfeest.

Bij 6 kinderen moet er minimaal 1 ouder/begeleider aanwezig zijn. Bij 8 kinderen of meer moeten er minimaal 2 ouders/begeleiders aanwezig zijn.

Alle feestjes zijn inclusief drinken, lekkers en een zakje chips als afsluiting. Voor de jarige is er aan het eind nog een aardigheidje namens Kreafeel.

Afhankelijk van leeftijd en samenstelling van de groep kan een feestje iets eerder of juist iets later zijn afgelopen dan de daarvoor staande tijd!

Een verjaardagsfeestje kan geboekt worden op maandag t/m vrijdag middag, op zaterdag ochtend van 10.00-12.30 uur en op zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur

Extra optie bij de verjaardagsfeestjes:
Voor aanvang van de activiteit een half uur extra tijd om creatief cadeaus uit te pakken. Tevens is er de mogelijkheid om via Kreafeel cupcakes te bestellen bij Angelique Willems Taarten voor de speciale prijs van €2,00 pp.

Voor dit half uur extra zijn de meerkosten €7,50

De verjaardagsfeestjes die Kreafeel op dit moment te bieden heeft zijn;

Verjaardagsfeestjes van 1,5 – 2 uur:

Dromenvanger 
€ 10,00 pp

Van verschillende soorten draad, bedels, veren en kralen worden de mooiste dromenvangers gecreerd.

Keramieken spaarpot verven
€11,25 pp

Keuze uit verschillende spaarpotten zoals een voetbal, olifant, uil, ridder, auto, eenhoorn en nog veel meer.


Canvastas pimpen
€11,75 pp

Met textielverf worden er ware meesterwerken geschilderd op de tassen met een strik of mooi lint als finishing touch.Piepschuim dier naaldvilten
€12,00 pp

We gaan een diertje bekleden met wolvilt d.m.v. naaldvilten en zo toveren we het diertje om tot een zachte knuffel.

Keramiek spaarpot pimpen met foamklei
€12,50 pp

Ook hier keuze uit verschillende soorten spaarpotten die we dan met allerlei kleuren foamklei gaan pimpen tot een mooie eigen unieke spaarpot..

Glitterschilderij

In voorbereiding, volgt binnenkort


Houten deur/muur hanger met eigen naam
€14,75 pp

Pimp een houten deur/muur hanger met verf, veren, strikjes, glitters, papier, stof, kralen en nog veel meer. Je eigen naam van hout erbij om te pimpen. Zo maak je je eigen houten naam hanger.
Lamp pimpen
€14,75 pp

We gaan een lamp pimpen met allerlei soorten en kleuren stof, bloemen , strikjes en linten. Je eigen gemaakte lamp, wie wil dat nou niet?  Inclusief lampje

Letterhuisje

In voorbereiding, volgt binnenkort

Verjaardagsfeestjes van 2 – 2,5 uur:

Vriendschapsarmbandjes knopen
€12,75 pp

Er zijn verschillende soorten draden waarmee geknoopt kan worden, evenals een keur aan bedels, veren, kwastjes en sluitingen.

Ibiza armbandenset maken
€13,50 pp

Vele kleuren kralen, groot en klein, bedels, veren en nog veel meer. Zoveel om uit te kiezen en je eigen Ibiza armbanden set te maken. Iedereen gaat zeker weten met een prachtige zet armbanden naar huis.

Houten wandbord of ibiza wegwijzer
€14,75 pp

Je eigen teksten en tekeningen schilderen op een houten wandbord of Ibiza wegwijzers. Er zijn vele sjablonen aanwezig zodat je voldoende inspiratie hebt om enthousiast aan de slag te kunnen.
Verjaardagsfeestjes van 2,5 – 3 uur:

Pyrografie
€14,00 pp

Op hout branden we de mooiste ontwerpen, wie eenmaal hieraan begint weet niet van ophouden!

Viltentas pimpen
€15,00 pp

We gaan de viltentas pimpen met verf en vilt, maar ook mag er lint, kant of ander materiaal gebruikt worden om de tas te maken zoals jij m mooi vindt.

Draadkunst
€15,00 pp

Op hout maken we een mooi ontwerp die we gaan spijkeren en dan kan het draadwerk beginnen..