Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Mijn naam is Mirella Kupers, ik ben getrouwd, heb 2 dochters (18 en 13 jaar) en 1 zoon van 15 jaar. Ik ben geboren (1974) en getogen in Overdinkel, en na een verblijf van 2 jaar elders, weer teruggekeerd naar het mooie Overdinkel.

Ik werk nu ruim 17 jaar in de kinderopvang, eerst op een peuterspeelzaal, daarna een kinderdagverblijf. De laatste 2 jaar kent mijn gezondheid een aantal ups en downs. Niet altijd fijn, maar het laat je ook nadenken over wat je nu echt wil, wat je gelukkig maakt.

Ik vind het werk met kinderen fantastisch en dan vooral de creatieve kant. Waar mijn hart ook ligt is het coachen van mensen. Hoe mooi is het dan als je dit zou kunnen combineren. Zo is langzaam het idee ontstaan van kreafeel. Krea voor creatief en feel voor gevoel.

Belangrijk vind ik dat kinderen, en volwassenen, bij kreafeel zich veilig en vrij voelen om hun eigen creativiteit te durven ontdekken, niet vooraf al bepalen wat er moet gebeuren, maar iedereen, in kaders, zelf laten bedenken en kiezen wat ze willen en mooi vinden. Hier de handvatten voor geven. Dat is creatief bezig zijn, zo ontwikkel je o.a. gevoel voor eigenwaarde, wordt je zelfvertrouwen versterkt, leer je sociale vaardigheden, flexibel zijn en te vertrouwen op je eigen kunnen.


“Ontdek bij kreafeel je creatieve zelf”

Locatie

Kreafeel

Tweelenbeecke 8 (Sportpark Het Wilpelo)

7586 AZ Overdinkel

Gegevens

KvK: volgt binnenkort

Bank: volgt binnenkort